Smart Sock aandoen en pasvorm

HOE GEBRUIK JE DE SMART SOCK

Elke Owlet Smart Sock bevat vier stoffen sokken, twee linker- en twee rechtersokken. De pasvorm en het aandoen van de sok zijn van essentieel belang voor een optimale ervaring. Als je vragen of opmerkingen hebt over je sok, lees dan eerst dit artikel en neem daarna via de online chatfunctie of in de Owlet app contact op met onze klantenservice.


zWELKE STOFFEN SOK MOET IK GEBRUIKEN?
Je Smart Sock is geleverd met vier stoffen sokken. Kijk op de onderstaande tabel bij het maken van je keuze. Vergeet niet dat het gewicht meestal de beste richtlijn is bij het kiezen van de juiste maat.


HOE DOE IK DE SOCK AAN? – PLAATSING VAN DE SOCK
1. Plaats de sok-opening achter de kleine teen aan de zijkant van de voet.
2. Doe het teenbandje rond de voet en maak het vast boven de tenen.
3. Wikkel het enkelbandje vervolgens om de achterkant van de enkel en maak het vast bovenop de voet. Let erop dat het enkelbandje de volledige enkelstreek tot de bovenkant van de voet bedekt.


DE SOK AANDOEN. HOE STRAK MOET DE SOK ZITTEN?
De Smart Sock moet goed en nauwsluitend om het voetje van je baby zitten, maar niet te strak. Als het enkelbandje niet helemaal op het kussentje past, is het misschien tijd dat je overgaat op sokmaat 2.


KUN JE DE SMART SOCK ONDER EEN PYJAMA MET VOETJES DRAGEN?
Ja! Zorg er alleen wel voor dat de Smart Sock direct op de huid zit. We raden je aan om op je eigen gevoel af te gaan en een pyjama te kiezen die niet te strak zit of te warm is. Te veel vochtigheid en druk kunnen ertoe leiden dat de gevoelige babyhuid last krijgt van huidirritaties.


HOE DOE IK DE SENSOR ERIN?
Nadat je een maat hebt gekozen, moet je controleren of de sensor goed aan de sok is bevestigd. De opening op de sensor moet samenvallen met de opening in de sok.
Als je vragen of twijfels hebt over het gebruik van je Smart Sock, kun je via de online chat of in de Owlet-app contact opnemen met de Owlet Klantenservice.
Het Owlet-team